Vroče poletje 2018

images

Trenutno imamo na nebu situacijo tesne konjunkcije med Marsom in Ketujem. Ta situacija bo trajala dobre pol leta, ključni datumi pa bodo 3. junij, 18. julij in 22. september. Takrat bosta Mars in Ketu v neposredni bližini, pravzaprav na isti stopinji. Bolj ali manj bo celo poletje zaznamovano s to energijo, saj bo zaradi retrogradnosti Mars kar 3x prečkal Ketuja. Ločila pa se bosta šele sredi novembra 2018.

Če ne razumemo delovanja te energije, se lahko zgodi, da bomo imeli opravka z jezo in eksplozivnim vedenjem, ki se lahko sprevrže v nasilje. Torej čas med junijem in septembrom bodimo še posebej pazljivi in delajmo na notranjem miru, da se bo teh situacij pojavljalo čim manj. Ker gre za konjunkcijo v kozorogu, kjer Mars izraža svoje najboljše lastnosti, se bo ta energija lahko zelo pozitivno izražala na delu oz. preko posla, ki ga opravljate. Dajala bo ambicioznost, energijo, vitalnost in nas stimulirala k dosežkom. Vseeno je potrebno paziti na trenja s sodelavci, saj v poslovnem okolju te notranje jeze ne izražamo neposredno, temveč jo lahko potlačimo v kakšno zamero ali pasivno agresivno vedenje. Ker Ketu in Mars vladata škorpijonu, se lahko stvari izrazijo tudi preko spletk oz. intrig, nekega skrivnostnega in očem nevidnega dogajanja. Bodite pripravljeni na vse.

Še najboljše pa je to energijo kanalizirati v osebno moč in voditeljske sposobnosti, duhovnost in dvig zavesti, tako da delajte še dodatno na področjih osebnostne rasti in notranje moči. Torej, Ketu in Mars bosta zagotovo poskrbela za to, da nam bo poleti še bolj vroče. Chill out!

Kako bo ta konjunkcija vplivala na vaše počutje in vaše življenje, lahko izveste v osebnih konzultacijah.