Šola Jyotisha 2024

Šola jyotisha Eternity

Vpisi v novo študijsko leto so odprti

Dobrodošli v šoli jyotisha Eternity, kjer raziskujemo starodavno znanje vedske astrologije. To je v osnovi znanje o času, v katerem smo se rodili in v katerem živimo. Sistem jyotisha temelji na natančnih izračunih nebesnih teles in uporablja sideralni zodiak za določanje astroloških konfiguracij. 

Tako nam pomaga razumeti naravne ritme gibanja planetov in njihov vpliv na naše življenje. Program te šole ponuja celostno raziskovanje jyotisha, vključno z osnovnimi in naprednimi tehnikami za analizo rojstnih kart. Je veščina, ki nam izriše zemljevid našega življenja, kajti to  je v posameznih fazah precej predvidljivo. Bolj kot orodje za napovedovanje prihodnosti ga uporabljamo kot izjemno precizen sistem za razumevanje sebe in življenja okoli nas.

 

Zakaj izbrati študij jyotisha?

Osnovni namen jyotisha je pravzaprav povečanje svobodne volje, s katero lažje kreiramo svojo prihodnost. Pomembno je namreč, kako živimo svoje življenje in sprejemamo zavestne odločitve. Če ravnamo v skladu z zakoni karme, lahko razširimo svoj zorni kot in vidimo popolnejšo sliko. Če vemo, kako naše odločitve vplivajo na našo skupnost, okolje in svet, delamo boljše izbire.

Sedaj imate tudi vi priložnost pokukati v te starodavne vedske zapise in dobiti vpogled v edinstvenost tega čudovitega orodja, katerega namen je, da nam osvetli pot našega življenja in ponudi uvid v našo duhovno plat. Je skupek znanj psihologije, astronomije, kozmologije, matematike, astrologije ipd., do katerega bi se lahko sami dokopali šele po dolgoletnem delu na sebi. 

Odkrijte:

 • popoln zemljevid svoje življenjske poti,
 • svoje resnične izzive in postanite mojster svoje usode,
 • kako sprejemati bolj zavestne odločitve ter uskladiti svoja dejanja z naravnimi ritmi in kozmičnimi energijami.

Jyotish, starodavna vedska astrologija je ključ do samorazumevanja, sproščanja našega resničnega potenciala in jasnega krmarjenja po življenjskih preizkušnjah. S poglobljenim razumevanjem jyotisha se lahko opolnomočimo za sprejemanje zavestnih odločitev, ki vodijo do bolj harmoničnega in izpolnjujočega obstoja. Stare načine delovanja lahko namreč nadomestimo z novimi le tedaj, ko se pojavi novo zavedanje o sebi.


Pričevanje ene izmed udeleženk študija

“Za študij sem se odločala več kot eno leto. Zelo pomembno mi je bilo, da ob sprejeti odločitvi za izobraževanje, študij izvedem od začetka do konca. Za študij pri Simoni sem se odločila intuitivno, zares le na podlagi občutka. Ta mi je potem pomagal skozi naporno obdobje konca nekega daljšega obdobja. Poglobila sem razumevanje sebe in ljubezen do sebe. S študijem se mi je tudi razširilo obzorje za razumevanje sveta, karme, notranje moči in pomembnosti odzivanja na zunanje dražljaje. Med študijem smo analizirali veliko različnih primerov kart posameznikov, tudi slavnih ljudi. Simona ima veliko znanja o jyotishu iz prakse in jyotish tudi živi. Znanje je predala z mehkobo in ljubeznijo. Lahko rečem, da je bila to šola po meri človeka. Študij priporočam vsem, ki ste na prelomnici, čutite da ste v obdobju preobrazbe oz. se želite preobraziti in zavestno živeti življenje. Če želite intenzivno delati na sebi, vam bo študij dal več kot dovolj teh priložnosti ter vam pomagal razumeti sebe in svet.”

Anita

Ste pripravljeni na spremembo?

Podajte se na transformativno potovanje v očarljivo vesolje vedske astrologije.  Odkrijte globoko moč v sebi, ki vam omogoča sproščanje vašega resničnega potenciala, bolj svobodne odzive (sprejemanje zavestnih odločitev) in s tem bolj jasno krmarjenje svojega življenja in doseganje svojih ciljev.

Študijski program

Študij poteka v obliki kombinacije predavanj na daljavo, dostopnih preko spletne učilnice, štirih (4) virtualnih srečanj ter šestih (6) v živo. To omogoča prilagodljivost študija vašemu urniku in interaktivno izmenjavo znanja. Srečanja v živo se odvijajo ob sobotah dopoldan, medtem ko so virtualna srečanja na voljo med tednom popoldne. Poleg tega imate doživljenjski dostop do zaprte Facebook skupine, kjer se lahko povežete z drugimi študenti in postavljate dodatna vprašanja.

Za dodatne informacije ali posvet pred vpisom imate na voljo 15 minutno individualno srečanje, pišite na: info@vedska-astrologija.si

Obseg in izvedba študija

Šola jyotisha Eternity obsega dva (2) letnika, kjer dobite dovolj znanja, da lahko samostojno analizirate rojstno karto sebe in svojih bližnjih. Predznanje za vpis v študij ni potrebno, saj predmetnik 1. letnika vključuje osnove astrologije, ki so potrebne za nadaljevanje študija. 
3. letnik bo razpisan naknadno za tiste, ki bi želeli poglabljati znanje oz. boste jyotish kot orodje uporabljali tudi za pomoč drugim ali kot del svoje poslovne poti.
Začetek študijskega leta je uradno določen na september 2024, vendar vam bom predhodno posredovala priporočeno literaturo in vas nekoliko usmerim k pripravi za študij.
Skupine bodo predvidoma velike do maksimalno 7 oseb, zato, da lahko individualno delamo na rojstni karti vsakega posameznika. Vpise sprejemam le do zapolnitve prostih mest in študij izvajam samo 1x letno. 

Vrednost študija

Cena vpisa v študij znaša 1.512 EUR v primeru enkratnega plačila, ali 1.620 EUR/letnik v primeru obročnega odplačila.

Posebna promocijska cena vpisa v 1. letnik je na voljo do 30. junija 2024, z 10% popustom na celoten študij.

V ceno vpisa je vključeno:

 • Gradiva preko spletne učilnice (12 – 14 vsebinskih modulov)
 • Izvedba 6. srečanj v živo in 4 virtualna srečanja
 • Izris rojstne karte za samostojno delo
 • Dodatni 60 min osebni posvet v vsakem letniku
 • Garancija na zadovoljstvo (prenesi Program in vpisni pogoji 2024/25 tukaj)

Ob prijavi je potrebno plačilo prijavnine v višini 200 EUR, ki se odšteje od šolnine. Pri plačilu celotne šolnine v enkratnem znesku je na voljo dodaten 3 % popust.

Ostalo

 • Diskretnost znotraj skupine je 100% zagotovljena.
 • V primeru nujne odsotnosti ali bolezni je možno spremljanje predavanj preko spletne tehnologije.
 • Za uspešen zaključek šolanja je potrebno pripraviti in uspešno zagovarjati določeno rojstno karto po sistemu vedske astrologije. 
 • Končana šola jyotisha je garancija za napredek v vašem življenju.

PRENESITE SI CELOTNO VABILO V ŠOLO TUKAJ. 

VPRAŠANJA? PIŠITE NA: info@vedska-astrologija.si

Predavateljica: Simona Mešič, mag.

Po poklicu sem dipl. org. turizma in spec. managementa, a se z jyotishem aktivno ukvarjam že več kot 15 let. 

Študij jyotisha sem zaključila pri Senki Raškovič Nassif v okviru Duhovne akademije in znanje ves ta čas nadgrajevala, tudi pri indijskih učiteljih. Delam kot osebna svetovalka v sklopu podjetja Eternity s.p. in izvajalka tečaja jyotisha v okviru izobraževalnega centra Cene Štupar.

Prijavnica

Nakup - šola yotisha 2024
Znesek: 200 €