Svetovanja

Svetovanja

Na mojem svetovanju ne pričakujte napovedovanja prihodnosti ali vpogleda v vašo usodo. Lahko vam povem, kakšna je vaša karmična popotnica in kaj lahko pričakujete, a takrat se bo delo šele začelo. Astrologija je namreč najstarejša oblika psihoterapije in nas kot taka postavi pred izziv samo spoznavanja. Gre za diagnosticiranje oz. presek vašega stanja, ki vas lahko spodbudi k akciji, ki dinamiki … torej pričakujte informacijo, ki naj bi vas spodbudila k duhovni rasti, k osebnemu razvoju. Poveže nas lahko z našimi notranjimi potenciali in podzavestno prikritimi pomanjkljivostmi. Iz natalne karte lahko poleg karmičnih odsekov razberemo tudi življenjske naloge, s katerimi se srečujemo tekom življenja. 

Kaka se bo premik zgodil, je vaša stvar. Vsak rešuje težave na svoj način. Zgodi pa se vedno, ko začenjamo razumeti vzorec svojega delovanja in z zavedanjem se pojavi želja po tem, da jih spremenimo. Vsekakor vam bom nakazala pot in vas usmerila tja, kamor je potrebno v tem trenutku. Na koncu zapisa vam tudi priporočam izvajanje preventivnih ukrepov.

 

Vrste svetovanj

Sade sati 36€

Planet Saturn je težek za naša čustva in največkrat se takrat ljudje soočimo z najrazličnejšimi izzivi in težavami, od zdravstvenih, osebnih, vse do finančnih stisk, na katere po navadi reagiramo tudi čustveno … Vsak od nas ga doživi na njemu lasten način, saj je način doživljanja in področje odvisno od tega, kjer se nahaja naša Luna in kakšno nalogo ima Saturn nad njo za opraviti.

Splošna analiza rojstne karte 144€

Za izdelavo rojstne karte potrebujem vaše ime in spol, rojstni datum, uro in kraj rojstva. Ura naj bo kar se da natančna, zato priporočam, da jo preverite v rojstnem listu. Ob tem je dobro, da navedete čim več pomembnih podatkov (ali ste poročeni, imate kaj otrok, ali starši še živijo ipd); ali kakšne pomembne dogodke v vašem življenju (npr. operacije, zamenjave službe ipd)., ni pa nujno. Lahko se osredotočite na področja, ki vas najbolj zanimajo ali zastavite kakršna koli življenjska vprašanja.

Letni horoskop 108€

Varshpal je letni horoskop oz. sistem, ki omogoča vpogled v letno rojstno karto osebe. Gre za predikcijo o tem, kakšno bo naslednje leto življenja posameznika. Smiselno ga je izdelati vsako leto ob rojstnem dnevu.
Naročilo analize je mogoče šele potem, ko opravite celostno svetovanje pri meni.

Izbor imena (po jyotishu
in numerologiji) 48€

Ste kdaj pomislili, da je naše ime energija, ki se aktivira vedno, ko nas kdo pokliče? Skladno z našo rojstno karto pa nam ta aktivira tudi podorčje, ki tako za nas postane zelo pomembno… ali poznate področje, ki ga aktivira vaše ime? Ali bi želeli svojega otroka poimenovati tako, da bo to na njega vplivalo kar se da ugodno? Namkaran je starodavna tehnika poimenovanja, ki vam lahko pomaga pri izboru imena za za kakršno koli novo osebo, podjetje, živali ali stvar, ki je ali postaja del našega življenja.k

Partnerska kompatibilnost 192€

Ko se srečata dve osebi, se začnejo njune energije medsebojno mešati … ja, zgodi se kemija. Kakorkoli … poleg tega, da je potrebno poznati sebe, je v razmerjih pomembno razumevanje druge osebe. Razumevanje tega, kako druga oseba čuti in izraža čustva, lahko močno izboljša odnos. Drugega je potrebno videti čim bolj jasno, realno … brez naših nezavednih projekcij, ki izvirajo že iz otroštva. To je lahko pomembna informacija za nas, saj govorimo različne jezike ljubezni.

Življenjsko poslanstvo 108€

Vsi želimo vedeti, zakaj smo se tukaj. Temu pravimo tudi dušno poslanstvo, torej primarni namen tega, zakaj smo na svetu. Gre za karmične naloge oz. izkušnje, ki jih je oseba sama izbrala pred inkarnacijo ter jih potrebuje za svojo duhovno rast in razvoj. Te naloge lahko potem, ko je oseba osvojila svojo duhovno lekcijo, odpadejo, kar pomeni, da ni potrebno, da se ponavljajo … smatra se, kot da je oseba oddelala nalogo.

Osebni posvet 108€

Osebni posvet je najboljša izbira, kadar ste v dvomih. Najhitrejša pot do rešitve, ki je povsem po vaši meri.

Kako izgleda svetovanje
in kaj dobite?

Na osnovi  vaše rojstne karte po sistemu jyotisha pripravim zelo poglobljen in obsežen zapis (na cca 40 straneh), kjer razpolagate praktično z vsemi infromacijami, ki jih potrebujete. Velikokrat  že to zadostuje za orientacijo v času in prostoru karmičnega labirinta.

Ob tem imate možnost osebnega posveta, za katerega se lahko odločite tudi kadarkoli naknadno, ob kakšni večji življenjski prelomnici ali navidezno “nerešljivi” situaciji, recimo … 

S svojimi izkušnjami, znanjem in intuicijo pa najbolj priporočam, da se najprej osebno srečava na poglobljenem 1 do 2 urnem pogovoru in si vse ostale detajle, zapisane v tem dokumentu, doma v miru preberete in integrirate v sestavljanko svojega življenja