Splošna analiza rojstne karte

Splošna analiza rojstne karte

Vpogled v vašo življenjsko zgodbo

Za izdelavo splošne analize rojstne karte potrebujem vaše ime in spol, rojstni datum, uro in kraj rojstva. Ura naj bo kar se da natančna, zato priporočam, da jo preverite v rojstnem listu. Ob tem je dobro, da navedete čim več pomembnih podatkov (ali ste poročeni, imate kaj otrok, ali starši še živijo ipd); ali kakšne pomembne dogodke v vašem življenju (npr. operacije, zamenjave službe ipd)., ni pa nujno.  Lahko se osredotočite na področja, ki vas najbolj zanimajo ali zastavite kakršna koli življenjska vprašanja.

Beseda jyotish v sanskrtu izvira iz dveh korenov: jyoti, ki pomeni luč oz. svetloba; in isha, kar pomeni gospod ali bog … Torej v dobesednem prevodu pomeni jyotish (djotiš, đotiš, džotiš) božja luč. 

Vedska astrologija gradi na znanju o nebesnih telesih in njihovem vplivu na človeško življenje. Tudi naša duša ali čista zavest je luč, ki jo iščemo skozi življenje in jyotish ali vedska astrologija nam jo lahko pomaga najti.

Kaj prejmete ob naročilu?

Poslala vam bom analizo vaše rojstne karte, pripravljeno na cca 30 – 35 str., ki zajema:

– uvodno razlago, kaj je jyotish oz. karma;
– vaš osnovni psihološki profil, izdelan na osnovi astroloških ozvezdij – nakšater (ne samo znamenj);
– opis karmičnega odseka, na katerem ste in kamor se je potrebno fokusirati ter narediti preobrazbo;
– vaše življenjske naloge (poslanstvo oz. globji smisel, želja vašega obstoja);
– predikcijo za 5 let (pripravljeno na osnovi aktivnega planeta in tranzitov večjih planetov: če gre npr. za Sade sati, bo jasno razloženo za kaj gre oz. kdaj ga imate)
– preventivne ukrepe (še posebej opredeljene za Satruna, če ste npr. v Sade satiju).
– analizo teme po vaši izbiri (opcijsko) oz. morebitna konkretna vprašanja.

Na osnovi pisne analize je možna še telefonska konzultacija, vsekakor pa najbolj priporočam osebno srečanje. V vsakem primeru izpolnite spodnji obrazec, vse ostalo je stvar dogovora.

Naročilo analize rojstne karte

Jyotish (djotiš, đotiš, džotiš) je kombinacija astrologije, psihologije, fiziologije, matematike, duhovnih znanj, patologije oz. simptomatike in terapevtskih metod, na osnovi katerih je možna osebnostna in duhovna rast. Vsak, ki se z njim ukvarja, potrebuje izkušenega guruja, ki ga v to uvede. Povezan je z izvajanjem različnih tehnik in obredov, ki nevtralizirajo karmo posameznika oz. negativne učinke planetov: mantre, jagye, kristali, post ob določenih dnevih, donacije, jantre, joga in meditacija ipd.

Nalagam…
0

Plačilo s kreditno kartico

Prosimo, vnesite podatke.
/