Šola jyotisha Eternity

ŠOLA DJOTIŠA ETERNITY

Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean.

Djotiš je vedska astrologija, ki izvira iz starodavne Indije. V dobesednem prevodu pomeni svetloba, saj je to orodje, ki pomaga človeku razkriti vrhovne duhovne kot tudi materialne potenciale oz. cilje življenja. Preko konkretnih nasvetov nam lahko ponudi dojemanje in razumevanje življenja takšnega kot je.

Kot odgovor na človeško trpljenje so iskalcem sreče in zadovoljstva ponudili konkretna orodja – jogo, meditacijo, ayurvedo, vastu in jyotish. Namen vseh teh orodij je eden in isti – povečati stanje zavedanja človeka in ga usmeriti na pot blaženosti, sreče, miru in svobode.

Sedaj imate tudi vi priložnost pokukati v te starodavne vedske zapise in dobiti vpogled v edinstvenost tega čudovitega orodja, katerega namen je, da nam osvetli pot našega življenja in ponudi uvid v našo duhovno plat. Je skupek znanj, do katerega bi se lahko sami dokopali šele po dolgoletnem delu na sebi. Jyotish je skupek znanj psihologije, astronomije, kozmologije, matematike, astrologije ipd.

ŠOLA DJOTIŠA – ŠTUDIJSKI PROGRAM

Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean.

Šola djotiša Eternity je zasnovala študijski program, ki vam bo približal to znanje in vas naučil branja rojstnih kart po vedski astrologiji in vpogleda v vašo karmično in darmično popotnico. Dobili boste obsežno znanje uporabe jyotish tehnik in načine analiziranja rojstne karte, s katerimi boste lahko tekom študija opravili poglobljeno samoanalizo, kasneje pa se tudi preskusili kot samostojni svetovalci. Ker vedska znanja obsegajo več področij, bomo djotiš dopolnjevali tudi s posameznimi znanji joge, zvočnih manter, ayurvede, vastuja in meditacije.

KAJ PRIDOBITE Z JOTIŠ ŠOLANJEM?

1. LETNIK

v prvem letniku bomo spoznali zgodovino in etiko jyotisha, osnovne gradnike natalne karte (bhave, grahe, rašije), dostojanstva grah, drištije, dispozitorje, nakšatre in joge, delne karte, gočarje … vso to znanje bomo povezali po posameznih korakih in že od samega začetka delali osnovne analize.

 

2. LETNIK

Snov drugega letnika je utrjevanje in uporaba znanja iz prvega, s tem, da bomo dodali daše, življenjske naloge po jaimini sistemu, pade, upaje, naučili se bomo delati rektifikacijo, analizirati posamezna področja podrobneje … in vse to povezovali in vključevali v analize.

 

3. LETNIK

v zadnjem letniku bomo spoznali še dodatne tehnike, in sicer: varšpal (letni horoskop), prašna (moč trenutka), muhurta (izbor pravega trenutka), namkaran (zvočna vibracija našega imena), izračun kompatibilnosti v partnerstvu, puje in druge rasa tehnike.

IZVAJANJE ŠTUDIJA DJOTIŠ ŠOLE

Način prijave

 

VPIS: Vpis v 1. prvi letnik že poteka in bo odprt do konca avgusta 2021 oz. do zapolnitve prostih mest.
Skupina predvidoma ne bo večja od 15 študentov.

POGOJI ZA VPIS: Predznanje ni potrebno, je pa potrebno osnove astrologije zelo dobro razumeti.

NAČIN PRIJAVE:

  • z izpolnjeno prijvnico spodaj
  • po telefonu 031 743 831

    Ob prijavi je potrebno dodati kratko predstavitev, ki naj vsebuje vaše natančne rojstne podatke in motiv za študij. Študij oz šola djotiša, zahteva poglobljeno delo na sebi in za sabo nemalokrat potegne velike osebnostne spremembe, ki rezultirajo v drugačnem pogledu na življenje in življenjske dogodke. S tega vidika je jyotish odgovorna odločitev in vas prosim, da dobro premislite, ali ste pripravljeni na ta izziv. Pred začetkom vam priporočam osebni posvet s predavateljico.

Obseg in izvedba študija

 

OBSEG: Študij obsega skupno 3 letnike.

Posamezen letnik študija obsega 108 ur, to je 18 srečanj po 6 ur.
Gradiva so pripravljena v pisni obliki in so vključena v študijski program. 

LOKACIJA:  Študij se bo izvajal v Ljubljani.
KDAJ: vsako drugo soboto, od 10.30 do 17.00 ure (z vključenim 30 min odmorom), V obliki skupinskih srečanj,
Pričetek: 3. oktobra 2020.

Cena študija

 

Cena znaša 1.100 eur/letnik.

Zgodnje prijave: na prijave do 31. 5. popust 5 %.
Ob plačilu celotne šolnine v enkratnem znesku 10 % pust. Velja do 25. maja.

Ob prijavi je potrebno plačilo prijavnine v znesku 250 eur, ki se odšteje od ostale šolnine.

Glede preostanka je možen tudi dogovor o plačilu na obroke.

Morebitno doplačilo bo potrebno le za nakup licenčnega programa Parashara light, ki ga boste za samostojno delo potrebovali predvidoma šele v 2. letniku študija ali bivalni vikend, v primeru dogovora v skupini.

 

PREDAVATELJICA: SIMONA MEŠIČ, MAG.

Po poklicu sem dipl. org. turizma in spec. managementa, a se z jyotishem aktivno ukvarjam že več kot 10 let. 

Študij jyotisha sem zaključila pri Senki Raškovič Nassif v okviru Duhovne akademije in znanje ves ta čas nadgrajevala, tudi pri indijskih učiteljih. Delam kot osebna svetovalka v sklopu podjetja Eternity s.p. in izvajalka tečaja jyotisha v okviru izobraževalnega centra Cene Štupar.

OSTALO

Diskretnost znotraj skupine je 100% zagotovljena.

V primeru nujne odsotnosti ali bolezni je možno spremljanje predavanj preko spletne tehnologije.

Med posameznimi predavanji je možen dostop do foruma, kjer se izvajajo vaje. Tudi osebna ali elektronska dostopnost do predavateljice je možna med delovniki.

Za uspešen zaključek šolanja je potrebno pripraviti in uspešno zagovarjati določeno rojstno karto po sistemu vedske astrologije. Končana šola djotiša, je garancija za napredek v vašem življenju.

PRIJAVNICA

Nalagam…
0

Dodaj odgovor