O meni

O meni

Kdo sem?

Ko spoznaš samega sebe in svojo pravo naravo, zavedanje o tem, kdo si, ne mine nikoli več … 

To vprašanje sem si tudi sama zastavljala odkar pomnim. Identificirala sem s številnimi vlogami, ki sem jih igrala in iskala zadovoljstvo v njih. To je bil čas navidezne resnice, iluzije, ki poganja naš svet. Kljub temu sem ves čas vedela, da obstaja nekaj več od tega, neka druga resničnost; vedno sem verjela v višjo silo, ki skrbi za nas in nas usmerja v vsakem trenutku; ki uravnava naša življenja brez tega, da bi se morali sami posebej vpletati in naprezati. Da neka višja inteligenca veliko bolje ve, kaj je bolje za nas kot naš mali um, ki je prepoln iluzij, strahov in neuresničenih želja.

Že prej sem sem se nekako dokopala do spoznanja, da so vse okoliščine v našem življenju nevtralne in da so naši odzivi pravzaprav takšni, kot jih imajo dogodki v naši preteklosti … ali bomo nekaj doživeli kot oviro ali zgolj kot izziv? Ali bomo življenjske dogodke sprejeli takšne kot so ali hrepeneli po drugačnem? Ali bomo živeli v iluziji namesto resničnosti? Kako se karma pravzaprav manifestira in kako prekinemo nenehno ponavljanje enakih odzivov? Kako se torej lahko spremenimo?

V tistem trenutku se je moje življenje šele začelo. Potrebno je bilo pogledati globlje vase in odkriti vse ostalo, kar je bil globoko zakopano. To ni bilo lahko delo, a je bilo več kot potrebno. Psihološko odkrivanje nezavednega je postalo del mojega življenjskega procesa, ozaveščanja ter iskanja vzorcev, ki so me omejevali. A kje začeti? Kako razbrati vzorce ponavljajočih se karmičnih ciklov, v katere smo ujeti že desetine ali stotine življenj? Zakaj smo prišli in kaj je sploh naša naloga v življenju? Na kateri stopnji procesa osebnostne rasti smo? Koliko smo prekriti z duhom in se odzivamo z ljubeznijo in koliko še reagiramo instinktivno?

Na srečo je takrat v moje živjenje prišel tudi jyotish, djotiš ali đotiš … poleg psihoterapevtskega dela v skupini Sanje Rozman in iskanja raznih drugih oblik samopomoči. Sicer me astrologija sama po sebi ni nikoli zanimala, preprosto nisem razumela tistih astroloških napovedi v časopisih … vse dokler, čisto po »naključju«, na nekem obisku … nisem odkrila študijskih zapiskov o jyotishu (djotiš, džotiš). Ko sem prelistala gradivo, sem dobila odgovore na vsa vprašanja, ki so se mi kadarkoli porajala. Vsi moji dvomi so bili v trenutku jasni, takoj ko sem dojela pomen besede karma … ja, obstajata vzrok in posledica naših dejanj.

Jyotish (djotiš, đotiš) nam v tem kontekstu podaja informacije, ki so dobra osnova za nadaljnje delo na sebi. Preko rojstne karte lahko odkrijemo kje so naši potenciali in kje je potrebno vložiti več truda in napora … katero področje je tisto, kjer bomo najbolj napredovali in kaj si pravzaprav želi naša duša … Koliko stran smo pravzaprav zašli od naše poti? Kje se upiramo in kje samo plujemo s tokom? Kje imamo izkrivljeno percepcijo in kateri del življenja preveč zanemarjamo? 

Pri tem nam je lahko širše razumevanje našega življenja in svoje rojstne karte, ki je zemljevid naših nezavednih projekcij, v precejšnjo pomoč.

Moje potovanje
skozi življenje

Svobodo sem prvič doživela na potovanjih po Aziji, kjer sem imela priložnost občutiti neskončno varnost in milost življenja, ki je vedno poskrbelo za vse. Prepotovala sem Tajsko, Laos in Kambodžo … Indijo … potlej je sledil še Nepal in Indonezija. Veliko sem se potepala tudi po Evropi in Ameriki.

Vedno sem se znašla ob pravem trenutku na pravem mestu in ob tem doživljala neizmerno hvaležnost … vse kar se je dogajalo je popolnoma usklajeno in težko sem si priznala, da obstaja duhovni svet, iz kjer vse to prihaja. V mojem umu so namreč še vedno živele vrednote zahodne civilizacije, ki ni bila zadovoljna z ničemer … naš ego je bil v konstantni akciji in hrepenenju po novih in novih dosežkih. A hkrati se to ni skladalo s srečnimi obrazi, ki sem jih srečevala na potovanjih, na vsakem koraku … in ki so živeli v »navideznem« pomanjkanju. Potrdilo se mi je vse to, kar sem že vedela. Materialnost nas ne more osrečiti in zadovoljiti.

Danes živim svoje življenje svobodno in hvaležno … moj poklic in vloga mamice ob tem še najbolj definirata moj čas … ob nenehnem zavedanju, da smo vsi del skupnega univerzuma, ki ga ustvarjamo vsak trenutek sproti  … vsak zase in hkrati vsi za vse.

Izobrazba in izkušnje

Po poklicu sem dipl. organizator turizma, z dodatno zaključenim podiplomskim študijem managementa. Delovne izkušnje sem v največji meri nabirala na področju marketinga in turizma. Vedska znanja so že dolgo moja največja ljubezen, zato sem pravo poslanstvo začutila šele preko širjenja duhovnega znanja v okviru jyotisha. 

Študij jyotisha sem zaključila pri Senki Raškovič Nassif v okviru Duhovne akademije in znanje že 12 let nadgrajujem pri indijskih in ameriških učiteljih. Seveda so del moje poti tudi joga, meditacija in ayurveda. 

Delam kot osebna svetovalka v sklopu podjetja Eternity s.p. in predavateljica vedske astrologije v sklopu šole jyotisha Eternity. 

Kaj lahko storim zate?

Preko izčrpne KARMIČNE ANALIZE IN SVETOVANJA na osnovi tvoje rojstne karte po sistemu jyotisha lahko pripravim zelo poglobljen in obsežen zapis (na cca 40 straneh), kjer razpolagaš praktično z vsemi infromacijami, ki jih potrebuješ. Velikokrat ti že to zadostuje za orientacijo v času in prostoru tvojega karmičnega labirinta. Ob tem imaš možnost osebnega posveta, za katerega se lahko odločiš tudi kadarkoli naknadno, ob kakšni večji življenjski prelomnici ali navidezno “nerešljivi” situaciji, recimo … 

S svojimi izkušnjami, znanjem in intuicijo pa ti najbolj priporočam, da se najprej osebno srečava na poglobljenem 2 do 3 urnem pogovoru in si vse ostale detajle, zapisane v tem dokumentu, doma integriraš v sestavljanko tvojega življenja … ter izkoristiš vse potenciale, ki se jih morda do sedaj še nisi. Analizo lahko naročiš TUKAJ

Si se morda znašel/-la v življenjskem obdobju, ko se ti zdi, da ti nič ne gre tako, kot bi moralo in se iz vseh strani nate zgrinjajo črni oblaki? S pravim pristopom k izzivom in razumevanem širše slike, lahko situacijo obrneš sebi v prid. Morda si le stopil/-a v Sade sati, čas, ko se karma najintenzivneje manifestira oz. se je potrebno v tem trenutku obrniti k sebi. To informacijo ti lahko posredujem v obliki brezplačnega izračuna, od kdaj do kdaj to obdobje traja (naroči TUKAJ) ali ti posredujem daljšo, plačljivo analizo tvojega Sade sati obdobja skupaj s preventivni ukrepi, ki ti lahko pomagajo v tem času. 

Šola jyotisha Eternity

V kolikor želiš z mano po poti svoje preobrazbe in skozi proces samorealizacije, ti lahko ponudim intenziven proces samospoznavanja skozi 3 letni študijski progam šole jyotisha Eternity. Prijaviš se lahko TUKAJ

Prav tako ti lahko pomagam s posameznimi jyotish tečaji ali coaching programi, ki so stvar individualnega dogovora. 

Kontakt