Sade sati

SADE SATI

 

Sade sati je obdobje v življenju človeka, ko Saturn prehaja znamenje, kjer se nahaja naša rojstna Luna. To obdobje traja okoli sedem let in pol. Začne se že takrat, ko Saturn vstopi eno znamenje predhodno Luni in se začne približevati njenim stopinjam in zaključi se šele, ko zapusti naslednje znamenje od nje. Torej, kdaj se bo začel in odvijal, je povsem odvisno od položaja naše Lune v rojstni karti. Ker je Saturn počasen planet in se po zodiaku giba celih 29 let, se zgodi vsakemu od nas na približno 22 let.

Planet Saturn je težek za naša čustva in največkrat se takrat ljudje soočimo z najrazličnejšimi izzivi in težavami, od zdravstvenih, osebnih, vse do finančnih stisk, na katere po navadi reagiramo tudi čustveno … Vsak od nas ga doživi na njemu lasten način, saj je način doživljanja in področje odvisno od tega, kjer se nahaja naša Luna in kakšno nalogo ima Saturn nad njo za opraviti.

V vsakem primeru gre za obdobje, ko se karma intenzivno čisti, ko najbolj intenzivno odplačujemo karmične dolgove. Začenjajo odpadati vse iluzije in napačne predstave, saj je naloga Saturna, da nas nauči pravilnega delovanja in osebo pripelje iz zunanjega, materialnega sveta nazaj k duhovnemu, kjer ponovno dojamemo kaj je pravi namen in smisel našega življenja.

Seveda obstajajo tudi drugi položaji Saturna (t.i. Kantaka Shani), ki imajo podoben učinek kot Sade sati. Življenje nas preko njega opozarja, da je potrebno, da ostajamo budni in duhovno rastemo tudi takrat, ko nismo v Sade satiju.

NAROČILO ANALIZE SADE SATI

V kolikor želite brezplačno informacijo o tem, kdaj je vaš Sade sati, izpolnite obrazec na dnu strani Brezplačen izračun Sade sati. Poslala vam bom kratko informacijo, kdaj se začne vaš naslednji Sade sati in katera področja bo vključeval. 

Če želite podrobnejši vpogled v  vaš  Sade sati, ki za sabo potegne nekaj analiz, odprite zavihek Svetovanja na dnu strani in izberite Sade sati. Poslala vam bom daljši opis po posameznih fazah vašega Sade satija, skupaj s preventivnimi ukrepi. 

V kolikor naročite celotno karmično analizo oz. se odločite za jyotish svetovanje, vam v primeru, da ste ravno v obdobju Sade sati, tega v sklopu analizem podarim oz. izdelam gratis.