September 2018

September se nam nakazuje kot mnogo bolj ugoden mesec in prihaja pravo olajšanje v primerjavi s poletnimi meseci.

Saturn se je stacioniral na začetnih stopinjah Strelca in se bo po dolgem času 6. septembra obrnil nazaj v direktno gibanje. Primeren čas za nove dolgoročne plane in začetke, večje premike torej. Vprašajte se ali vas to, kar počnete, resnično osrečuje? Ali živite svojo resnico, torej delujete v skladu s svojimi najvišjimi vrednotami? Ali ste odgovorni do sebe in ne nenazadnje do celotnega človeštva?

26. septembra se bosta še zadnjič križala na istih stopinji kozoroga Mars in Ketu. V poslovnem smislu bomo dobili zagon in odločnost, da si postavimo nove cilje. Ko bo (nekaj dni pozneje) Mars v svoji najvišji ekzaltaciji, pa tudi moč, da jih udejanjimo. K temu bo prispeval še ekzaltiran Merkur, ki bo pospešil vse kar se tiče poslovne komunikacije, trgovine, prometa in posla na splošno.

Nekaj dni pred tem bo čas polne lune, tako da bomo stare stvari lahko tudi čustveno predelali in odpustili in se zares pripravili na nove podvige.

Najbolj ugoden občutek tega meseca pa je ustvarila Venera, ki je pridružila Jupitru v tehtnici, kjer bo ostala vse do konca leta. To je dober čas za odnose in harmonijo, kreativnost in miroljubnost, resnico in prefinjeno delovanje na splošno, še posebej pa v odnosih. Poklici, ki vključujejo diplomacijo in mediacijo bodo še posebej prosperirali. Jupiter bo vse skupaj obarval z optimizmom, modrostjo in pravilnimi odločitvami.

V kolikor vam ti planeti tranzitirajo ugodne hiše, vam tvorijo izjemno ugodne joge (kombinacije za uspeh in srečo). Še posebej gre za tukaj za znamenja Ovna, Raka, Kozoroga in Tehtnice. V kolikor ne veste, katero je vaše vedsko znamenje in ali lahko pričakujete naravno podporo v tem času, se obrnite na izkušenega svetovalca vedske astrologije.

imagesCAY1YSQ6