Pandit dr. Sati ponovno v Sloveniji

Tudi letos prihaja v Slovenijo dr. vedske znanosti in vedske astrologije, indijski pandit Dinesh Chandra Sati. Program se bo odvijal med 25. avgustom ter 4. septembrom 2014 v Hramu modrosti Sairama v Hotelu Medno v Ljubljani ter bo prevajan v slovenščino.

Program bo obsegal seminar jyotisha,  in sicer:

 • začetni,v dopoldanskem času, primeren za vse interesente ter vključuje osnove jyotisha
 • nadaljevalni, primeren za udeležence s predznanjem, v popoldanskem času, kjer bo poudarek na tehnikah predikcije ter praktičnem znanju.
 • seveda bodo na voljo tudi osebne konzultacije.

 

Pandit  Dr.D.C. Sati je doktor znanosti (Ph. D.) Jyotisha (Vedske astrologije) in Sanskrta. Je tudi direktor Himalayskega Jyotish in Yagya instituta, izjemno cenjen v mednarodnih  krogih poznavalcev vedske kulture in ogromnega števila njegovih konzultantov, med drugim so to bili tudi Michael Jackson, Bill in Hilary Clinton etc.

Cena posameznega seminarja djotiša, tako začetnega kot nadaljevalnega, je od torka do petka 45 €, v soboto in nedeljo pa po 70 € (dopoldanski in popoldanski termin). V to ceno je vključeno brezplačno gradivo. Za sklop 6 – dnevnega seminarja (tako začetnega kot nadaljevalnega) je cena 320 € (za predplačilo do 25. avgusta pa le 290€)

PROGRAM DOGODKOV:

 • 25. avgust – ponedeljek – Satsang  s glasbeno skupino SHAMBALLA – od 18. – 21.ure – brezplačno

Pandit dr. D. C. Sati nam bo odprl vpogled v starodavna Vedska Znanja in modrosti ter prikazal benefičnost  in praktičnost v  vsakdanjem življenju ter kako lahko vnesemo mir,  harmonijo, blaginjo in srečo v vsakdanje življenje. Predstavil bo program, ki se bo odvijal naslednje dni. Glasbeno meditacijska skupina Shamballa bo pričarala magično vzdušje skozi prepevanje manter. Večer se bo zaključil s svetim ritualom pujo.

 • 26.avgust – torek – Seminar Jyotisha (djotiš)

od 10. – 13.ure –seminar za začetnike; od 18. – 21. ure –nadaljevalni (za udeležence s predznanjem djotiša) Tema: Vimshottari periode in interpretacija daš ter kako narediti predikcijo.   

 • 27. avgust – sreda – Seminar Jyotisha (djotiš)

od 10. – 13.ure –seminar za začetnike; od 18. – 21. ure –nadaljevalni (za udeležence s predznanjem djotiša) Tema: Joge v djotišu

 • 28. avgust – četrtek   –  Seminar Jyotisha (djotiš)

od 10. – 13.ure –seminar za začetnike; od 18. – 21. ure –nadaljevalni (za udeležence s predznanjem djotiša) Tema: Gočarji oz. tranziti, Sade Sati

 •  29. avgust – petek   –  Seminar Jyotisha (djotiš)

od 10. – 13.ure –seminar za začetnike; od 18. – 21. ure –nadaljevalni (za udeležence s predznanjem djotiša) Tema: Življenjske naloge (Jaimini sistem) in preventivni ukrepi

 • 30.avgust – sobota  in 31. avgust- nedelja –  Seminar Jyotisha (djotiš)

od 10. – 13. ure dopoldan in od 15. – 18.-ure

Tema: Praktični primeri in razlaga kart ter  predikcija. Udeležijo se ga lahko vsi udeleženci seminarjev, tako začetnega kot  nadaljevalnega. Delalo se bo na praktičnih primerih. Vmes je odmor za kosilo (doplačilo). Možnost hrane v hotelski restavraciji.

 • 1. september –ponedeljek- seminar – Priklic obilja  (Lakšmi ) v naše življenje od 18. -21.ure – 35 €

Pandit Dr.D.C.Sati nam bo podal znanje, kako ustvariti pritok obilja ( zdravja, harmoničnih odnosov, sreče, materialnih dobrin ) v naše življenje  s pomočjo chantanja. Seminar se bo pričel s pujo obilja (invokacija  moči s pomočjo posebnega rituala)

 •  2.september– Meditacija z Gurujevo mantro  in pudjo od 18 – 21.ure – 30 €

Skozi poglobitev v znanje djotiša nas bo Pandit dr. Sati naučil meditacijo in ponudil posebno Guru Mantro za dvig  naše zavesti in odpravo težav  v življenju. Meditacija se prične  s  pujo. Zaželjeno, da prinesete s seboj sadje in cvetje za pujo.

Že med seminarjem o djotišu dobimo marsikateri uvid v naše življenje, izven termina seminarjev pa bo dr. Sati na razpolago za osebne konzultacije.

OSEBNO DJOTIŠ SVETOVANJE (termini na razpolago 3. in 4. septembra) 

Če vas zanimajo odgovori, pogled v važna življenjska področja je SEDAJ IZJEMNA PRILOŽNOST  za vas. Dobili boste odgovore  in nasvete za vse vaše dileme, nerešene odgovore, stiske, ovire, probleme,  za izboljšanje situacije in pa korektivne mere za izboljšanje situacije.

Pandit Dr.Sati v svojem individualnem svetovanju pripelje svoje kliente do globokih uvidov, spoznanj in razrešitev raznih življenjskih situacij. Lahko se izognete nevarnostim in neželjenim dogodkom. Dobite vpogled, kdaj je najboljši čas za začetek poslovanja, nakup ali prodaja nepremičnin, poroko, načrtovanje otroka, izobraževanje, potovanje, vselitev v hišo in še in še.

Pandit dr.Sati ponuja tudi konsultacije za lastnike, direktorje podjetij, pa tudi  djotiš analizo za vaše podjetje.

Konzultacije – vrednost

1./ 60 – minutna – 120 €
2./ 45 – minutna – 100 €
3./ 30 –  minutna – 60 €

Vse konsultacije vsebujejo tudi ukrepe za izboljšanje situacije t.i. preventivne mere, yagyje, poldragi kamni itd…

Prijave na msimoja@gmail.com ali na 031 743 831 (Simona).

Ohm ananda jyoti karuna svasta