Šola Jyotisha

Šola jyotisha Eternity

Jyotish je vrhunsko orodje za razumevanje življenjskih dogodkov, saj nam osvetli našo duhovno plat in pomaga razkriti vrhovne duhovne kot tudi materialne potenciale oz. cilje življenja. Preko konkretnih nasvetov nam lahko ponudi dojemanje in razumevanje življenja takšnega kot je. Stari vedski modreci so kot odgovor na človeško trpljenje iskalcem sreče in zadovoljstva ponudili konkretna orodja – jogo, meditacijo, ayurvedo, vastu in jyotish. Namen vseh teh orodij je eden in isti – povečati stanje zavedanja človeka in ga usmeriti na pot blaženosti, sreče, miru in svobode.

Sedaj imate tudi vi priložnost pokukati v te starodavne vedske zapise in dobiti vpogled v edinstvenost tega čudovitega orodja, katerega namen je, da nam osvetli pot našega življenja in ponudi uvid v našo duhovno plat. Je skupek znanj, do katerega bi se lahko sami dokopali šele po dolgoletnem delu na sebi. Jyotish je skupek znanj psihologije, astronomije, kozmologije, matematike, astrologije ipd.

Študijski program

Šola jyotisha (djotiša, đotiša) Eternity je zasnovala študijski program, ki vam bo približal to znanje in vas naučila branja rojstnih kart po vedski astrologiji in vpogleda v vašo karmično in darmično popotnico. Dobili boste obsežno znanje uporabe jyotish tehnik in načine analiziranja rojstne karte, s katerimi boste lahko tekom študija opravili poglobljeno samoanalizo, kasneje pa se tudi preskusili kot samostojni svetovalci.

Ker vedska znanja obsegajo več področij, bomo znanje dopolnjevali tudi z drugimi tematikami, kot npr. joga, zvočne mantre, ayurveda, vastu in meditacije. Pred vsakim predavanjem naredimo poseben zvočni obred oz. pujo, katere namen je čim bolj uspešna integracija pridobljenega znanja. 

V prvem letniku bomo spoznali zgodovino in etiko jyotisha, osnovne gradnike natalne karte (bhave, grahe, rašije), dostojanstva grah, drištije, dispozitorje, nakšatre in joge, delne karte, gočarje … vso to znanje bomo povezali po posameznih korakih in že od samega začetka delali osnovne analize. 

Snov drugega letnika je utrjevanje in uporaba znanja iz prvega, s tem, da bomo dodali daše, življenjske naloge po jaimini sistemu, pade, upaje, naučili se bomo delati rektifikacijo, analizirati posamezna področja podrobneje … in vse to povezovali in vključevali v analize. 

V zadnjem, tretjem letniku bomo spoznali še dodatne tehnike, in sicer: varšpal (letni horoskop), prašna (moč trenutka), muhurta (izbor pravega trenutka), namkaran (zvočna vibracija našega imena), izračun kompatibilnosti v partnerstvu, puje in druge rasa tehnike.

Obseg in izvedba študija

OBSEG: Študij obsega skupno 3 letnike.

Posamezen letnik študija obsega 108 ur, to je 18 srečanj po 6 ur.
Gradiva so pripravljena v pisni obliki in so vključena v študijski program. 

LOKACIJA: Študij se izvaja v Ljubljani, na lokaciji Tbilisijska 59 (Hram modrosti), v primeru izrednih razmer pa preko spletnih tehnologij (Zoom, Teams, Skype).

KDAJ: vsako drugo soboto, od 11.00 do 17.00 ure (z vključenim 30 min odmorom), v obliki skupinskih srečanj.

PRIČETEK: predvidoma 1. oktober 2023 oz. po dogovoru.

VPIS: Vpis že poteka in bo odprt do avgusta 2023 oz do zapolnitve prostih mest. Zaradi čim bolj individualnega pristopa k delu, skupna študentov predvidoma ne bo večja od 5 do 7 učencev.

POGOJI ZA VPIS: Predznanje ni potrebno, je pa potrebno dobro razumeti osnove astrologije, kar je snov 1. letnika. 

 NAČIN PRIJAVE:

  • z izpolnjeno prijavnico spodaj

Ob prijavi je potrebno dodati kratko predstavitev, ki naj vsebuje vaše natančne rojstne podatke in motiv za študij.

POMEMBNO: Študij oz šola jyjotiša zahteva poglobljeno delo na sebi in za sabo nemalokrat potegne velike osebnostne spremembe, ki rezultirajo v drugačnem pogledu na življenje in življenjske dogodke. S tega vidika je jyotish odgovorna odločitev in vas prosim, da dobro premislite, ali ste pripravljeni na ta izziv. Pred začetkom vam priporočam osebni posvet s predavateljico.

Vrednost študija

Cena znaša 1.100 eur/letnik.

Zgodnje prijave: na prijave do 30. 6. popust 10 %. Ob prijavi je potrebno plačilo prijavnine v znesku 250 eur, ki se odšteje od ostale šolnine. Ob plačilu celotne šolnine v enkratnem znesku je prav tako možen 10 % popust. 

Glede preostanka  je možen tudi dogovor o plačilu na obroke.

Morebitno doplačilo bo potrebno le za nakup licenčnega programa Parashara light, ki ga boste za samostojno delo potrebovali predvidoma šele v 2. letniku študija ali bivalni vikend, v primeru dogovora v skupini.

Ostalo

  • Diskretnost znotraj skupine je 100% zagotovljena.
  • V primeru nujne odsotnosti ali bolezni je možno spremljanje predavanj preko spletne tehnologije.
  • Za uspešen zaključek šolanja je potrebno pripraviti in uspešno zagovarjati določeno rojstno karto po sistemu vedske astrologije. 
  • Končana šola jyotisha je garancija za napredek v vašem življenju.

Predavateljica: Simona Mešič, mag.

Po poklicu sem dipl. org. turizma in spec. managementa, a se z jyotishem aktivno ukvarjam že več kot 15 let. 

Študij jyotisha sem zaključila pri Senki Raškovič Nassif v okviru Duhovne akademije in znanje ves ta čas nadgrajevala, tudi pri indijskih učiteljih. Delam kot osebna svetovalka v sklopu podjetja Eternity s.p. in izvajalka tečaja jyotisha v okviru izobraževalnega centra Cene Štupar.

Prijavnica

Nalagam…
0

Plačilo s kreditno kartico

Prosimo, vnesite podatke kreditne kartice.
/