Ostala svetovanja

PODROČJE DJOTIŠ ANALIZE PO VAŠI IZBIRI

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

LETNI HOROSKOP

Varshpal je letni horoskop oz. sistem, ki omogoča vpogled v letno rojstno karto osebe. Gre za predikcijo o tem, kakšno bo naslednje leto življenja posameznika. Smiselno ga je izdelati vsako leto ob rojstnem dnevu.

IZBOR IMENA

Ste kdaj pomislili, da je naše ime energija, ki se aktivira vedno, ko nas kdo pokliče? Skladno z našo rojstno karto pa nam ta aktivira tudi podorčje, ki tako za nas postane zelo pomembno… ali poznate področje, ki ga aktivira vaše ime? Ali bi želeli svojega otroka poimenovati tao, da bo to na njega vplivalo kar se da ugodno?

Namkaran je starodavna tehnika poimenovanja, ki vam lahko pomaga pri izboru imena za za kakršno koli novo osebo, podjetje, živali ali stvar, ki je ali postaja del našega življenja …

PARTNERSTVO OZ. ODNOSI

Ko se srečata dve osebi, se začnejo njune energije medsebojno mešati … ja, zgodi se kemija.

Kakorkoli … poleg tega, da je potrebno poznati sebe, je v razmerjih pomembno razumevanje druge osebe. Razumevanje tega, kako druga oseba čuti in izraža čustva, lahko močno izboljša odnos. Drugega je potrebno videti čim bolj jasno, realno … brez naših nezavednih projekcij, ki izvirajo že iz otroštva. To je lahko pomembna informacija za nas, saj govorimo različne jezike ljubezni.

Kompatibilnost nam poleg samega (ne)ujemanja pove tudi, kakšne naloge oddelujemo skupaj v določenem karmičnem odseku, česa se učimo, zakaj smo se sploh srečali in na kakšen način je potrebno neko partnerstvo oddelati …

MUHURTA

Za vsak nov začetek je potrebno izbrati ugoden trenutek. Sami vemo, da včasih stvari stečejo kot po maslu, saj imamo veter v hrbet (torej kozmično podporo), včasih pa ne gre in ne gre …

Vsaka aktivnost (ustanovitev podjetja, rojstvo otroka, gradnja nove hiše ipd). nosi vibracijo tistega trenutka, v katerem je bila začeta … tako kot smo mi bili spočeti in rojeni ob določenem času, tako je vsak nov začetek nečesa zapisan v vesolju kot ugoden ali neugoden … torej kaj bomo storili, če lahko izbiramo …  in s pomembno odločitvijo preprosto počakamo na ugoden trenutek?

ZDRAVJE

Telesno stanje je vedno odraz našega psihološkega stanja. Dandanes nas ogroža samo industrijska hrana, temveč je dejavnikov več.

S pomočjo jyotisha lahko odkrijemo, katerim neravnovesjem smo  bolj podvrženi, kako reagiramo na stres in katera čustva ter napačna prepričanja so nas pripeljala do tega stanja. Lahko se določijo preventivni ukrepi (post na določen dan v tednu), a za zdravljenje resnega stanja je potreben ayurvedski pregled in sprememba načina življenja, ki naj vključuje tudi jogo in meditacijo.

POSLOVNO PODROČJE

Ustanovitev podjetja, izbor nejgovega imena ali preprosto odgovor na to, kakšna je naša karmična popotnica na poslovnem področju? Kaj storiti za izboljšanje statusa, kakšen smer študija in vrsta posla se nam priporča? Kdaj bomo dobili težko pričakovan posel ali službo?

PODROČJE PO IZBIRI

Lahko se osredotočite na področja, ki vas najbolj zanimajo ali zastavite kakršna koli življenjska vprašanja.

NAROČILO DJOTIŠ ANALIZE

Nalagam…
0