Custom Pages
[vc_separator type='transparent' color='' thickness='' up='20' down='7']
Portfolio
[vc_separator type='transparent' color='' thickness='' up='20' down='7'] [vc_separator type="transparent" position="center" up="12" down="16"]

Šola djotiša ETERNITY

Šola djotiša Eternity vas vabi k vpisu v 3 letni študij vedske astrologije oz. jyotisha.

Šola djotiša

ZAKAJ DJOTIŠ?

Djotiš je vedska astrologija, ki izvira iz starodavne Indije. V dobesednem prevodu pomeni svetloba, saj je to orodje, ki pomaga človeku razkriti vrhovne duhovne kot tudi materialne potenciale oz. cilje življenja. Preko konkretnih nasvetov nam lahko ponudi dojemanje in razumevanje življenja takšnega kot je.

Kot odgovor na človeško trpljenje so iskalcem sreče in zadovoljstva ponudili konkretna orodja –  jogo, meditacijo, ayurvedo, vastu in jyotish. Namen vseh teh orodij je eden in isti – povečati stanje zavedanja človeka in ga usmeriti na pot blaženosti, sreče, miru in svobode.

 

Sedaj imate tudi vi priložnost pokukati v te starodavne vedske zapise in dobiti vpogled v edinstvenost tega čudovitega orodja, katerega namen je, da nam osvetli pot našega življenja in ponudi uvid v našo duhovno plat. Je skupek znanj, do katerega bi se lahko sami dokopali šele po dolgoletnem delu na sebi. Jyotish je skupek znanj psihologije, astronomije, kozmologije, matematike, astrologije ipd. 

ŠOLA DJOTIŠA – ŠTUDIJSKI PROGRAM

Šola djotiša Eternity je zasnovala študijski program, ki vam bo približal to znanje in vas naučil branja rojstnih kart po vedski astrologiji in vpogleda v vašo karmično in darmično popotnico. Dobili boste obsežno znanje uporabe jyotish tehnik in načine analiziranja rojstne karte, s katerimi boste lahko tekom študija opravili poglobljeno samoanalizo, kasneje pa se tudi preskusili kot samostojni svetovalci.

Ker vedska znanja obsegajo več področij, bomo djotiš dopolnjevali tudi s posameznimi znanji joge, zvočnih manter, ayurvede, vastuja in meditacije.

IZVAJANJE ŠTUDIJA DJOTIŠ ŠOLE

  • Način prijave

Prijave so že odprte in jih lahko posredujete po elektronski pošti (link) ali na 031 743 831, s kratko predstavitvijo, ki naj vsebuje vaše natančne rojstne podatke in motiv za študij.

Študij oz šola djotiša, zahteva poglobljeno delo na sebi in za sabo nemalokrat potegne velike osebnostne spremembe, ki rezultirajo v drugačnem pogledu na življenje in življenjske dogodke. S tega vidika je jyotish odgovorna odločitev in vas prosim, da dobro premislite, ali ste pripravljeni na ta izziv. Pred začetkom vam priporočam osebni posvet s predavateljico.

  • Obseg in izvedba študija

Študij obsega skupno 3 letnike. Vpis v 1. prvi letnik že poteka in bo odprt do konca avgusta 2020 oz. do zapolnitve prostih mest. Skupina predvidoma ne bo večja od 15 študentov.

Študij se bo izvajal v Ljubljani, v obliki skupinskih srečanj, ob sobotah. Pričetek je planiran na prvo oktobrsko soboto, to je 3. oktobra 2020. En letnik študija obsega 108 ur, to je 18 srečanj po 6 ur.

Šola djotiša bo predvidoma potekal  vsako drugo soboto v mesecu od 10.30 do 17.00 ure (z vključenim 30 min odmorom). Gradiva so pripravljena v pisni obliki in so vključena v študijski program. Predznanje ni potrebno, je pa potrebno osnove astrologije zelo dobro razumeti (snov 1. letnika).

  • Cena študija

Cena znaša 1.100 eur/letnik. Ob prijavi je potrebno plačilo prijavnine v znesku 250 eur, ki se odšteje od ostale šolnine. Glede preostanka je možen tudi dogovor o plačilu na obroke. Popust na ceno študija je možen le v osebnem dogovoru s predavateljico.

Šola djotiša zgodnje prijave: Tudi na zgodnje prijave (do 31. 5. ) je možen 5 % popust.

Morebitno doplačilo bo potrebno le za nakup licenčnega programa Parashara light, ki ga boste za samostojno delo potrebovali predvidoma šele v 2. letniku študija ali bivalni vikend, v primeru dogovora v skupini.

  • Predavateljica: Simona Mešič, mag.

Po poklicu sem dipl. org. turizma in spec. managementa, a se z jyotishem aktivno ukvarjam že več kot 10 let. Pretekle delovne izkušnje sem nabirala na področju turizma in marketinga, ampak pravo poslanstvo začutila šele preko širjenja duhovnega znanja v okviru jyotisha. 

Študij jyotisha sem zaključila pri Senki Raškovič Nassif v okviru Duhovne akademije in znanje ves ta čas nadgrajevala, tudi pri indijskih učiteljih. Delam kot osebna svetovalka v sklopu podjetja Eternity s.p. in izvajalka tečaja jyotisha v okviru izobraževalnega centra Cene Štupar.

Več informacij o meni je na voljo na http://www.vedska-astrologija.si/o-meni/.

OSTALO

Diskretnost znotraj skupine je 100% zagotovljena.

V primeru nujne odsotnosti ali bolezni je možno spremljanje predavanj preko spletne tehnologije.

Med posameznimi predavanji je možen dostop do foruma, kjer se izvajajo vaje. Tudi osebna ali elektronska dostopnost do predavateljice je možna med delovniki.

Za uspešen zaključek šolanja je potrebno pripraviti in uspešno zagovarjati določeno rojstno karto po sistemu vedske astrologije. Končana šola djotiša, je garancija za napredek v vašem življenju.

Copyright © 2020 Eternity, All rights reserved.