031 743 831
msimoja@gmail.com

Planeti, ki nosijo svojo energijo, niso niti naši prijatelji niti sovražniki. V času svojega delovanja pa odigrajo takšno vlogo, kot jo morajo … isti planet nam npr. lahko prinese smrt ali denar. Delujejo lahko ugodno ali neugodno, vse to je odvisno od posameznikove rojstne karte. Zato so že v starih časih sveti možje izvajali vedske rituale in v Vedah zapisali, kako jih izvajati.

Rituali se imenujejo yagye in izvajajo jih lahko samo duhovno razviti oz. izobraženi panditi oz. vedacharye. Na začetku so bile yagje sicer namenjene samo kraljem, a danes jih lahko naročijo tudi normalni ljudje.

V kolikor smatrate, da je neko obdobje za vas izrazito negativno in se soočate z številnimi težavami, ki vam onemogočajo srečo in mir v življenju, vam svetujem, da poskusite z yagajami. Yagje bodo povečale našo kapaciteto za sprejemanje dobrih energij in minimalizirale kapaciteto za sprejemanje slabih. Pravzaprav gre za neke vrsto planetarno zaščito pred negativnostmi. Vsekakor je prej potrebno, da se prej poučite o svoji karmi ter opravite kakšno jyotish svetovanje.

Več informacij lahko dobite na spodnji povezavi: www.astrologervarma.com.